Altijd een deurmat die bij je past

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie. Ontdek het volledige gamma vloermatten voor een oplossing op maat van je project.
Doe de test en vind je mat(ch) Zoek een reseller
Bekijk ons gamma Word onze reseller

Ervaren in kwaliteit

Profiteer van 35 jaar vooruitstrevend vakmanschap en technologische innovatie. Met gespecialiseerde kennis en bewezen kwaliteit creëren we matten die moeiteloos de vloer aanvegen met vuil.

Oplossing op maat

Kleur, vorm, materiaal en beloop: voor elke vraag ontdek je een inkommat op maat van je woning. Dankzij het ruime gamma vind je meteen de mat die perfect bij je past. Ook voor complexe vormen.

Expert aan de deur

Verimpex is met trots expert in inkommatten. Dankzij onze unieke specialisatie ben je op elk moment zeker van professioneel advies, hoogstaande kwaliteit en uitgebreide service.

Belgisch Staatsbezoek aan Portugal

Verimpex was zeer vereerd en dankbaar om uitgenodigd te zijn geweest op het Belgisch Koninklijk Staatsbezoek aan de Republiek van Portugal!

Focus op sociaal ondernemen en circulaire economie

Met een focus op circulaire economie, zijn we trots om koploper te blijven in het streven naar een groenere economie. De kans om daarbij onze visie en ervaringen te kunnen delen met de deelnemers binnen de delegatie, de leiders van de Belgische economie, was een inspirerende ervaring!
Crocodile - Kortrijk Zorgtehuis Fleurs d’Aubépines (Ukkel) Appartementencomplex Odyssea - Bredene Bouwfirma Covemaeker

Een inkommat op maat van je thuis

Stevig en robuust of elegant en op maat? Ontdek het ruime gamma voor een inkommat die perfect past bij jouw project.
Meer dan 5.000 voeten per dag? Graag Schrapen, borstelen of drogen: een complete oplossing voor elke uitdaging De buitenmat voor vuile voeten en rollend verkeer De perfecte balans tussen functie en schoonheid Economat Matten met balans tussen functie en budget Tapijtmatten Eenvoudige vloermatten voor snelle oplossingen

Vind een verkooppunt

Met 250 verkooppunten in België is Verimpex altijd in je buurt. Vul je postcode of stad in en ontdek een dealer in jouw omgeving.

Ontdek alle verkooppunten

Contact

Een specifieke vraag voor een specifiek project? Laat van je horen. We helpen je graag.